Avslutning med sang

Programprosess - bli med!

Vi inviterer medlemmene til å komme med innspill til programmet for 2021!

Dere har sikkert fått e-post fra partiet sentralt om at programprosessen fram mot stortingsvalget neste år er godt i gang. Levanger Arbeiderparti vil gjerne invitere dere som er medlemmer til å delta aktivt i denne prosessen nå. Vi har satt ned tre utvalg som skal arbeide målrettet med de tre hovedtemaene til AP sentralt; arbeid, helse og klima. Utvalgene skal hente innspill fra dere som er medlemmer og sende forslag direkte til programkomiteen i Arbeiderpartiet. Vi har i tillegg satt ned et utvalg som skal jobbe med oppvekst.Send en e-post til kontaktpersonene under hvis du har tanker og innspill som vi bør ta med, om du ønsker mer informasjon om arbeidet som skal gjøres eller vil sitte i et av disse utvalgene. Vi kommer til å invitere til møter (på nett eller fysisk i små grupper) hvor vi diskuterer våre løsninger. Utvalgene skal levere sine innspill til styret 4.juni, så vi setter i gang nå med en gang.

Utvalg og kontaktpersoner:Utvalg for arbeid:Leder: Khalil Obeed. E-post: [email protected]Medlemmer: Håvard Vinje, Astrid Juberg Vordal og Randi Nessemo Utvalg for helse:Leder: Ina Kollerud Pedersen. E-post: [email protected]Medlemmer: Kari Kjerkol, Tone Wanderås Utvalg for klima:Leder: Marthe Bakken. E-post: [email protected]Medlemmer: Mathias Granaune, Gaute Børstad Skjervø, Tone Jørstad og Vegard Austmo Utvalg for oppvekst:Leder: Kai Lennert Johansen. E-post: [email protected]Medlemmer: Asbjørn Dypdahl, Oda OkkenhaugI tillegg til å jobbe med de sentrale sakene, jobber vi kontinuerlig med lokale saker som er viktig for Levangers innbyggere. Vi setter stor pris på innspill og meninger fra våre velgere og medlemmer, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Send e-post til [email protected], ta kontakt med oss via Facebook eller ring en venn som sitter i kommunestyret eller i styret. Du kan se hvem som sitter som våre representanter i kommunestyret og styret her: Våre politikere.

Når vi en gang kan møtes igjen til fysiske møter, vil vi invitere til kaffesup-møter med ulike tema som er viktig for oss. Vi gikk til valg på sterkere fellesskap, for deg der du bor. Dette skal vi følge opp!

PS! Visste du at du har tilgang til www.mittarbeiderparti.no som medlem? Her kan du logge deg inn og finne fyldig informasjon om partiets arbeid. Her kan du også sjekke dine medlemsopplysninger.

Årsmøte Levanger Arbeiderparti