Intensjonsavtale med Frosta

Her kan du lese gjennom intensjonsavtalen med Frosta. Fra fjord til fjell og i by og bygd ønsker vi å legge til rette for at den nye kommunen blir den beste å vokse opp og bo i.

original

Den nye kommunen skal sikre vekst og utvikling for innbyggere og næringsliv. Basert på det beste fra Frosta og Levanger skal vi bygge en ny kommune med historisk arv fra Frostating og trehusbyen Levanger.

Kommunen skal være stolt vertskap for universitet og sykehus, og ha et gode innovasjonsmiljøer innen landbruk og offentlig tjenesteyting.

Kommunen skal være en livskraftig kulturkommune, som utvikles i samspill med alle gode krefter i samfunnet. Vi skal bidra til å sikre vekst både for næringsliv og folketall i alle deler av kommunen.

Innbyggerne kan stole på at kommunens tjenester har høy kvalitet. Med trygge og gode bomiljø og innbyggere med god folkehelse, blir den nye kommunen en kommune som vi alle er stolte av, og som besøkende ønsker å flytte til.

Dette er hentet fra innledningen i intensjonsavtalen med Frosta. I vedlegget kan du lese hele avtalen som skal legges fram til en rådgivende folkeavstemning 23.mai.