Årsmøte i Trøndelag Arbeiderparti

Et flott første årsmøte i Trøndelag Arbeiderparti er gjennomført. Levanger Arbeiderparti markerte seg på talerstolen med mange gode forslag.

Delegasjonen fra Levanger Arbeiderparti

Levanger Arbeiderparti deltok på årsmøtet med 12 delegater: 

Elin Aune, Ina Kollerud Pedersen, Lars Petter Holan, Anne Grete Hojem, Khalil Obeed, Linn Beate Tromsdal, Rolf Inge Elvbakken, Hallvard Svendgård, Kari Kjerkol og John Grønli. 

Seks delegater var på talerstolen under debatten og markerte seg med gode innlegg om sykehus, samferdel, asylpolitikk, utenforskap og tidlig innsats. 

Delegasjonen er godt fornøyd med politikkutformingen under årsmøtet og kan nevne saker som: 

  • Ja til varig vern av LOVESE
  • En mer human og rettferdig flyktning- og asylpolitikk
  • Videreføring av pelsdyrnæring med høy dyrevelferd
  • Et strengere regime for å ivareta jordvernet
  • Økning av fagforeningsfradrag
  • Og mye mye mer. Vi skal publisere saker som synliggjør politikken som ble vedtatt på årsmøtet. 
Avslutning med sang

Årsmøtet ble avsluttet med den tradisjonelle og viktige sangen "Ta hverandre i handa og hold". 

Vi har gått under faner og flagg på en lang vei fra natt imot dag. Hån og spott har vi tålt, men når styrke blir målt var vi sterkest – vi kjempet i lag.

Det har hendt våre rekker ble brutt av soldater med kuler og krutt. Men vår mannsterke hær med de brukne gevær sto som fjell, og de seiret til slutt.

Mang en bauta vil stå uten navn – reist av tårer, av sult og av savn – over kvinner med mot som var stamme og rot for et mailøv som vi fikk i favn.

Det finns de som har snudd seg og gått; som tror frihet er no’ man har fått. De vil smi for seg selv, tror på evner og hell. Slike folk har vår framtid forrådt.

Nei, nå gjelder det mere enn før! For hvis samholdet rakner og dør, venter fiender nok som vil splitte vår flokk. Og vår flamme blir aske og glør.

Du skal synge, men aldri i moll! Du skal kjempe, men aldri med vold! Tusener støtter vår sak, så vær stolt og stå rak! Ta hverandre i handa og hold!